Open Dag Repaircafé in De Kolk

Editable events poster

Ter gelegenheid van de internationale Repair Day houdt Repaircafé Ede op zaterdag 21 oktober een Open Dag in buurtcentrum de Kolk. Wil je kapotte spullen laten maken, heb je interesse om vrijwilliger te worden of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het toegaat in een Repaircafé? Kom dan vooral langs om te zien hoe onze reparateurs aan het werk zijn.

Wil je weten wat wij allemaal repareren? Dat is heel breed: van (elektrische) apparaten, kleine meubels, textiel en sieraden tot aan  (tuin-)gereedschap, kinderspeelgoed, lampen en klokken. Je hebt vast wel iets liggen dat gerepareerd moet worden.
Ben je geïnteresseerd om vrijwillig reparateur te worden? Dan is dit een mooi moment om even te komen kijken en je vragen te stellen. Elke vrijwilliger die zich op Repair Day aanmeldt, krijgt bovendien een leuke verassing.

Repair Day
Op de International Repair Day wordt reparatie wereldwijd in het zonnetje gezet. Thema is dit jaar ‘Repair for everyone’ oftewel: repareren is voor iedereen!
Met dit thema wil het Repaircafé bijvoorbeeld benadrukken dat niet alleen professionele reparateurs toegang moeten hebben tot reparatie-informatie. Ook Repair Café-vrijwilligers en gewone consumenten moeten van deze ondersteuning gebruik kunnen maken. Ook moeten reparaties door een professional betaalbaar zijn, net als reserve-onderdelen. Deze laatste moeten ook breed beschikbaar zijn en snel worden geleverd wanneer ze nodig zijn.

Welkom
Je bent van harte welkom op zaterdag 21 oktober van 10 tot 12.30 uur in Buurtcentrum De Kolk, Schaapsweg 7a in Ede. We zien je graag!

 

 

Reparatie bijeenkomsten

Het Kernhuis


17/04/2024 | 19:00 - 21:00

Het Kernhuis

Het Kernhuis


17/04/2024 | 19:00 - 21:00

Het Kernhuis

Repair Café in de Kolk


20/04/2024 | 10:00 - 12:30

Wijkcentrum De Kolk