repair-cafe-header-09

Vrijwilliger worden?

Doe mee in het Repair Café!

Repair Café Ede-Bennekom heeft regelmatig behoefte aan nieuwe vrijwilligers, bijvoorbeeld in de rol van reparatiedeskundige.

Er is eigenlijk altijd plaats voor mensen die handig zijn met:

  • kleding/textiel
  • elektrische apparaten
  • elektronica/computers
  • mechanische defecten

Daarnaast zijn vaak ook vrijwilligers welkom voor de functie van gastvrouw/heer. In deze rol heet je de bezoekers welkom, je coördineert de reparatieverzoeken en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs.

Ten slotte is er vaak ook ruimte voor mensen die handig zijn met de computer. Je houdt de website van jouw Repair Café bij en maakt jouw lokale initiatief bijvoorbeeld goed zichtbaar op Instagram, Facebook en Twitter.

Hoe geef ik me op als vrijwilliger?

Het Repair Café organiseert elke tweede donderdag van de maand een bijeenkomst in buurthuis De Meerpaal, elke derde zaterdag in buurtcentrum De Kolk en iedere tweede zaterdag van de maand in De Ontmoeting in Bennekom. En sinds kort ook op de eerste woensdagavond van de maand in De ENKA kantine en de derde woensdagavond van de maand in wijkcentrum Het Kernhuis.

Ben je op een van deze dagen beschikbaar en vind jij het leuk om je kennis te delen met je buurtgenoten? Meld je dan aan als vrijwilliger. Vul onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in, en wij nemen snel contact met je op.

Adres(Vereist)
Geboortedatum
Hoe kun je ons helpen?(Vereist)
Hoe kun je ons team van vrijwilligers versterken? (Meerdere keuzes mogelijk).
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reparatie bijeenkomsten

Het Kernhuis

17/04/2024 | 19:00 - 21:00
Het Kernhuis

Het Kernhuis

17/04/2024 | 19:00 - 21:00
Het Kernhuis

Repair Café in de Kolk

20/04/2024 | 10:00 - 12:30
Wijkcentrum De Kolk

Repair Café nieuws

Donateur worden?

Dat kan!

Repair Café Ede-Bennekom heeft je donatie hard nodig. Want zonder financiële steun is het niet mogelijk om het Repair Café een vaste plaats in de samenleving te geven. Iedereen die van repareren houdt, kan donateur worden. Doe het vandaag nog!